Ma a reggeli elmaradt, az ideg sokkal jobban foglalkoztatta a gondolataimat, mint az, hogy enni kellene? A műtött lábam ismét fájdalommal ébresztett, és ez lefoglalja minden figyelmem.
Ebédre rántott sárgarépa készült, barna rizságyon, totus gombaszósszal.
A sárgarépát megfőztem, majd szárazra töröltem,és köles-lenliszt keverékében megforgattam, ezután a sós tojás fürdő következett, és végül a burgonyapehely. Ha már a zöldbabnál bevált, gondoltam a sárgarépának sem árt.
A barna rizst sós, frissen zúzott koriander magos vízben megfőztem. A mélyből elővett, fokhagymával és petrezselyemmel pirított laskához egy kevés totu maradékot adtam, amit nem sikerült teljesen krémesítenem, mert elég kevés volt, ezért nem túl bizalomgerjesztő látványt mutatott, de annál finomabb volt. A totu kitűnően működött tejföl helyettesítőként!
Nagyon finom volt, nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen lehet a húst helyettesíteni!
Vacsorára a délelőtt készült zsömle volt, vajjal és pesztoval.