Reggelire a már bevált pirítós volt, zöldekkel.
Ebédre székelykáposztát készítettem, de nem szokványos mód, hanem még tegnap felkockáztam pár darab disznófület, amit sós paprikakrémes vízben megfőztem, Ma készítettem egy ledinsztelt hagymaalapot, majd rátettem az előfőzött felkockázott fület, egy csík szalonnát, amit szintén felkockáztam, de most nem vágtam ki belőle a húsos részt, hiszen a hús már jöhet. Pirospaprikával, majoránnával, és őrölt köménnyel ízesítettem, majd egy adag savanyú káposztát megmostam, és erre a pörkölt alapra helyeztem, és még egy adag kész, a mélyből elővett, és felengedett gombát tettem rá, Annyi vízzel öntöttem fel, hogy jól ellepje, majd kb fél óra alatt összefőztem. Addigra a víz is elpárolgott, és épp, hogy csak egy kevés szaft maradt alatta.
Tálaláskor tejfölt kapott, és egy kis majoránnát, meg chilit. Nagyon finom lett, de a reggeli kenyér, nagyon jó lett volna mellé!
Vacsorára puffasztott amarántos natúr joghurt volt.