Nem akartam kimaradni a közös reggeliből, így nekem a tojásos töpörtyűkrémhez a kenyéralapot két szelet zeller szolgáltatta.
Ebédre, rizslisztes borsóleves volt. Semmi extra nem került bele, a szokásos mód készült, sűrítésként egy kanál rizslisztet kapott a pirított zöldség.
Vacsorára egy picit tartalmasabb ételre vágytam, ezért tejes hajdinát főztem. Egy teáskanál vajat, kevés sót, és fahéjat tettem a tejbe, plusz édesítőként egy fél banánt felkockázva, és egy negyed spagettire vágott almát. Ezzel tettem fel főni a hajdinát, majd amikor már alig volt rajta tej, megszórtam 3 evőkanál kókuszreszelékkel.
A kókusztól érdekes, kissé édeskés ízvilágot kapott. Egyáltalán nem hiányzott a cukor. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez a reszelék, hozzáadott cukrot tartalmaz, bár a csomagoláson nincs feltüntetve.
Nagyon finom volt, lehet még a végén mégis megkedvelem a hajdinát?