Vacsorára az ebéd maradéka volt,
Ebédre töltött gomba készült, zöld lencsés sárgaborsópürével, és waldorf salátával.
A beáztatott sárgaborsót, a lencsével összefőztem, majd sós paprikakrémmel, tejföllel, és vaj hiányában csirkezsírral pürésítettem.
A waldorf alapot a szokásos zeller alma reszeléke adta,de a majonézt kissé megbolondítottam, kapott sós paprikakrémet, curyport, és chilit. Újabban kezdek a curybe beleszerelmesedni, és majdnem mindenben kipróbálom, mint pl, a tegnapi borsólevesben, és ma a wldorfnak adtam egy kis pikantériát vele!
A gomba szárat lepirítottam, majd köménnyel, borssal ízesítettem, kapott pár darab főtt tojást, kevés sós paprikakrémet, 2 gerezd reszelt fokhagyma került még bele, és egy kis tejföl, csak, hogy krémes állagot öltsön, és a gomba fejek könnyen tölthetőek legyenek.
Reggelire egyik nagy kedvencem volt! Hajában sült krumpli, sült zeller, töpörtyű. füstölt szalonna, és zöldek.