Kora reggel kaptam egy nagy adag barna csiperkét, így természetes volt, hogy a mai étkeim majd minden részében feltűnik. Mivel a vacsora még frissen él bennem, így gyorsan levésem.
Pár darab nagyobb gombafejet megtisztítottam, a szárát eltávolítottam, és egy sütőpapírral ellátott tepsiben, egy szelet vajra helyeztem. Hajdinát megfőztem, sós paprikakrémet kevertem hozzá, pár darab villával összetört főtt tojást, és egy kevés spenót mártást.
Ezzel a masszával töltöttem meg a gombafejeket, majd szeletelt camembert és reszelt trappistát raktam rá., Záróakkordként kevés durvára tört diót szórtam a tetejére.
Tálaláskor majonézzel, és reteklevéllel díszítettem, és egy kanál paradicsomzselével tálaltam.
Ebédre egy laza kis (seperces), mákos, almaspagetti került az asztalra!
Kétféle almát reszeltem le, megszórtam darált mákkal, és cukor helyett, kókuszreszelékkel.
Reggelire gombás rántotta készült.