Rá kell jönnöm, hogy a zöldségek sokkal jobban vonzanak mint a gyümölcs, és mivel nincs is olyan nagy választék itthon (alma, körte, birs, szőlő, narancs, citrom, grep) :D így a reggelim párolt karfiol és brokkoli volt.

A párolt zöldeket, lila hagymával, hegyes erőssel, piros paprikával és mini parival kerültek elfogyasztásra, csak, hogy a puha párolt mellett legyen valami roppanós nyers is,
Ebédre almás cékla, vagy inkább céklás alma készült,

Két almát lereszeltem, majd a céklát először sajtreszelőn próbáltam meg, hogy talán ha vékony, akkor nem annyira földízű, de bebuktam,mert nagyon vékony lett, így a maradék ment az almareszelőre.

Amikor elkészültem a reszeléssel, váltakozva egymásra halmoztam, majd sóval és borssal megszórtam. Mivel az alma kétszer annyi mennyiség volt mint a cékla, így a szokásos föld íz nem jött ki, ezért lazán lehetett fogyasztani így natúrban!
Vacsorára ismét párolt zöldség volt,

Egy kis krumplit felkarikáztam, egy karalábét felkockáztam, fél paradicsomot ráhelyeztem, és egy kis ág rozmaringot, majd sóztam és borsoztam. A burgonya enyhén magába vette a rozmaring ízét, de a karalábénál nem volt különösebben domináns.
Természetesen, a mai reggel is útifűves lötyivel indult, és ma sem voltam éhes.