Kaja - kúra

Kaja - kúra

Két hét után

2017. február 07. - önismereti utazó

Alakul a kép, hogy miként álljon össze most, ez a kúra. Egyenlőre 1oo nap a cél, amit liszt, cukor, hús, és jövőhéttől tej, tejtermék nélkül akarok megélni! A gyomrom még jelez, de már csak 2 naponta közli, még mindig nem jó neki valami...

A vérképem aránylag jó, komoly eltérés csak egy helyen látható, de az lehet a műtétem utáni egy hónapig tartó (hasi) szurinak köszönhető? Rémes mellékhatásokat írtak, és azt, hogy a vérképet folyamatosan ellenőrizni kellene, de ezt ugye a dokik elfelejtették megemlíteni! Most várok egy hónapot, és utána arra az egy értékre kérek (ha lehet), egy újabb vérvizsgálatot.

A tej, -tejkészítményekről le kell mondanom, mert az ízületeim fájnak, és mivel már egyszer bevált a tejmegvonó gyógymód, most újra meg kell lépnem, mert nem csak a műtött lábam fáj, hanem a másik is, és ez így nem jó! Jövőhéttől jöhet az újabb agyalás, vagyis mit mivel helyettesítsek, mert gabona tejek szóba se jöhetnek, a kókusz lötyivel hadilábon álok, így nem is tudom mi marad? Mák tej? Dió? Mogyoró? A rizstől nem voltam múltkor  elragadtatva, de most ez marad az egyetlen fix pont, meg a dió tejföl!

Végül is ez csak elsőre mellbevágó, ijesztő, és elszomorító, de ha jobban belegondolok, egy világ nyílik ki ismét, hiszen csak a megszokás mi bekorlátozza világunkat, táplálkozási szokásunkat. Emlékszem amikor az első kakaómat megalkottam, mennyei élményben volt részem! Vajon lepirított alma, banán, össze turmixolva, kakaóval ízesítve, és pirított zabpehelyből gyártott növényi tejjel összeforralva. Na ez volt az igazán vega, vegán kakaó, édesítő, és cukor nélkül! A gyümölcscukor a pirításnak köszönhetően egészen különleges ízélményt okozott! Na, de most már sokkal könnyebb dolgom van, csak a pirított zabpelyhet kell helyettesítenem, és ismét ihatom a kakaómat! Habár ha a vércsoport szerinti diétám figyelembe veszem, akkor banánt sem ehetek...

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandkura.blog.hu/api/trackback/id/tr9212235968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása