Reggelire a tegnap készült zsemlébe vaj, hering, és lila hagyma került. Nagyon finom szendvics volt.
Ebédre köles, és kenderliszt keverékéből készítettem spenótos-káposztás nokedlit.
Egy gerezd fokhagymát lereszeltem, sóztam és egy tojást ütöttem rá, egy maréknyi spenótlevelet összevágtam, és a tojáshoz tettem, majd alaposan összekevertem, köles lisztet szórtam bele, és egy kanál kendermaglisztet, mivel kíváncsi voltam a kender miként működik a nokedliben. Forrásban lévő sós vízben gyorsan kifőztem, és egy serpenyőbe szedtem. A lesütött káposztával nem volt más dolgom, csak kiengedni, mivel a fagyóban volt előre elkészítve. Így a káposztát ami csak sóval volt lesütve, ráraktam a serpenyőben várakozó nokedlire, majd borsoztam, habár most nem ajánlott, de káposztás tészta bors nélkül elképzelhetetlen! Amikor alaposan összekevertem, hogy a káposzta jól befedje a nokedliket, nem volt más hátra, csak várni, hogy kellően lepiruljon.
Bár nem vagyok egy nagy tésztarajongó, de ez a kaja ma bejött, és érdekes mód bőven laktató volt, nem úgy mint búzalisztből készült tésztás társai.
Vacsorára aszalt szilva és mogyoró volt.