Kaja - kúra

Kaja - kúra

Rántotta, borsó, almaspagetti

2017. február 14. - önismereti utazó

Reggelire rántottát készítettem, de, hogy tartalmasabb legyen, és ne hiányoljam a kenyeret, kapott egy kanál barna rizslisztet, ami nem pont úgy működött, mint azt előre elképzeltem. A rántotta szemcsés lett, holott a rizsliszt sima volt, nem darabos. A következő próbálkozásban hajdina, vagy köles liszt lesz az adalék.

Ebédre, a hűtő mélyén megbúvó kevéske "maradék" borsóleves volt, majd utána sült zöldségek, répa, krumpli, hagyma, vaj, és fagyos zsírszalonna volt.

Vacsorára mákos, almaspagetti készült. Már két idegenen teszteltem, és mindkét esetben nagy sikert aratott!

vegan_spagetti.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandkura.blog.hu/api/trackback/id/tr8712258548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása