Kaja - kúra

Kaja - kúra

7/2 még mindig sanyarú az élet, ha...

2017. november 14. - önismereti utazó

...ha, ha nincs a zöldséghez öntet :D  csak egy kis olajos dresszing, netán ecetes, uram bocsá tejszínes, vagy joghurtos, netán tejfölös, majonéz... na ne is álmodozzak, ideje leszállnom a valóság szürke, sós borsos mezsgyéjére, Mondjuk jó lenne tudni, hogy miért tiltja az olajat, zsiradékot a zöldség mellől ez a diéta? Hiszen az A, D, E, K vitamin zsírban oldódik, ezért nem ártana hozzáadott zsiradékot bevinni, csak mondjuk a könnyebb vitaminhasznosulás okán.. de majd lehet 1x kiderül a titok, hogy miért TILOS? Mondjuk már megfordult a fejemben, hogy ki kellene próbálni ezt a zöldség gyümölcs kúrát dresszinges engedménnyel, Hogy mennyire ácsingózom egy kis peszto után, azt szavakba nem tudom foglalni..

De jöjjön a lényeg, A mai reggelim reszelt zellerágyon párolt pagoda karfiol volt, lila hagymával, és paradicsommal, ja meg sóval és borssal.

reg_3.jpg

Ebédre zacskóban párolt, saját vegetámban megforgatott zöldségek voltak.

ebed_22.jpg

Zeller, karalábé, cukkini, batáta, hagyma, és brokkoli volt szeletelve, a hétvégén készült fűszeres olaj mentes vegetámból két kiskanálnyit a zacskóba tettem majd alaposan összeráztam a zöldségekkel, majd bekötöttem a zacsit és kb fél óra alatt készre pároltam a sütőben.

Vacsorára pár darabot a lassan érő paradicsomjaimból csemegéztem.

nas.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandkura.blog.hu/api/trackback/id/tr3113276111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása