...ha, ha nincs a zöldséghez öntet :D csak egy kis olajos dresszing, netán ecetes, uram bocsá tejszínes, vagy joghurtos, netán tejfölös, majonéz... na ne is álmodozzak, ideje leszállnom a valóság szürke, sós borsos mezsgyéjére, Mondjuk jó lenne tudni, hogy miért tiltja az olajat, zsiradékot a zöldség mellől ez a diéta? Hiszen az A, D, E, K vitamin zsírban oldódik, ezért nem ártana hozzáadott zsiradékot bevinni, csak mondjuk a könnyebb vitaminhasznosulás okán.. de majd lehet 1x kiderül a titok, hogy miért TILOS? Mondjuk már megfordult a fejemben, hogy ki kellene próbálni ezt a zöldség gyümölcs kúrát dresszinges engedménnyel, Hogy mennyire ácsingózom egy kis peszto után, azt szavakba nem tudom foglalni..
De jöjjön a lényeg, A mai reggelim reszelt zellerágyon párolt pagoda karfiol volt, lila hagymával, és paradicsommal, ja meg sóval és borssal.
Ebédre zacskóban párolt, saját vegetámban megforgatott zöldségek voltak.
Zeller, karalábé, cukkini, batáta, hagyma, és brokkoli volt szeletelve, a hétvégén készült fűszeres olaj mentes vegetámból két kiskanálnyit a zacskóba tettem majd alaposan összeráztam a zöldségekkel, majd bekötöttem a zacsit és kb fél óra alatt készre pároltam a sütőben.
Vacsorára pár darabot a lassan érő paradicsomjaimból csemegéztem.