Kaja - kúra

Kaja - kúra

Második nap a nyers, párolt, sült zöldségeké

2017. október 10. - önismereti utazó

Az első napon való alma lét, nem pont a kedvenceim közé tartozik! Próbáltam változatosan elkészíteni, de jó, hogy túl vagyok már rajta! Ma a zöldségeké volt a főszerep, és ismételten olyan érzésem van, hogy túl egysíkú a táplálkozásom, hiszen annyi féle zöldség létezik, de én mégis csak egy párat favorizálok, igaz ebben az is közrejátszik, hogy főként a magam által megtermelt zöldségeket fogyasztom, hiszen abban többé kevésbé tudom, hogy mi nincs! Vagyis a burgonyán kívül nem vegyszerezek semmit, csak azt szívja magába ami a levegőbe van, ez is bőven sok!

Így kora reggel a kertben fellelhető nyári retek méretes példányai kerültek főételként a tányéromra.

reggeli_16.jpg

Színesítésként kapott egy uborkát csíkokra és kockára vágva, pár darab datterini paradicsomot, és egy fél fej lila hagymát. Mivel ma a só és bors engedélyezett, így azzal alaposan megszórtam és mondhatni jóízűen el is fogyasztottam, bár a tökéletes élményhez most is csak egy kis olajos dresszing hiányzott!

Ebédre zacskóban sült, vagyis inkább párolt zöldségek voltak,

ebed_19.jpg

Mirelit vajbab, saját termesztésű batáta, cukkini, pár gerezd foki, és lila hagyma, ja meg két mini krumpli került szeletelésre, majd só, és bors társaságában a zacskóban kb fél óra alatt elkészült.

Vacsorára sült, sütőtök került az asztalra.

vacsora_3.jpg

A reggeli útifüves lötyinek köszönhetően nem voltam éhes, a nap végére nem biztos, hogy elfogyott a másfél liter folyadék, de valamiért nem volt kedvem inni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandkura.blog.hu/api/trackback/id/tr3112948351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása