Sok gyümölcslevest készítettem már, de valamiért soha sem voltam elragadtatva a végeredménytől! De most úgy látszik rátaláltam egy jó receptre, és házasítottam az én alapommal.
A pudingos sűrítést, a joghurtos ízesítéssel, vagyis, amikor megfőtt a gyümölcs, egy kevés vízben feloldok a leves mennyiségének függvényében egy fél, vagy egy egész csomag vaníliás pudingot és a forró gyümölcsökkel összeforralom, majd amikor már félig kihűlt, egy natúr görög joghurtot belekeverek és máris fogyasztható.
Jelen esetben
- egy meggybefőtt ,
- három alma,
- fahéj,
- a befőtt leve, és annyi víz ami jól ellepte került egy edénybe.
Amikor az alma megpuhult, egy fél csomag pudingot feloldottam egy decinyi vízben és azzal összeforraltam.
Kb fél óra múlva egy natúr görög joghurtot belekevertem és már csak a hab kellett a tetejére.