Kaja - kúra

Kaja - kúra

Fő a változatosság

2017. május 04. - önismereti utazó

Reggelire a változatosság nevében,  pirítós volt, zsülienre vágott sárgarépával, retekkel, és hegyes erőssel.

reggeli_11.jpg

Ebédre sült kolbász, serpenyőben zsírjára pirítva, és mivel idő szűkében voltam, köretként sajna nem főtt zöldséget ettem mellé, hanem savanyúságot. Ez mondjuk alapon nem illik bele ebbe az étkezési formába, mivel a savanyúság cukrot tartalmaz, de egye fene,úgy döntöttem  ennyi még belefér.

Vacsorára natúr joghurtba puffasztott amaránt került. Az amaránt szénhidrát tartalmával nem vagyok tisztában, de az inzulin miatt, muszáj "tartalmasabb" vacsorát fogyasztanom.

A cukromat a reggeli pirítós, sárgarépa páros kissé megdobta, tehát ideje lenne lassabban felszívódó szénhidrát után néznem!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandkura.blog.hu/api/trackback/id/tr6812481363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása