Reggelire omlett volt, pattogatott amaránttal, és savanyúsággal.
Ebédre gombás székelykáposzta készült, barna rizzsel, és tejföllel. ( csak halkan jegyzem meg, egy frissen sült kenyér, még jól jött volna mellé ; ) )
A savanyú káposztát megmostam, majd pár darab babérlevél kíséretében feltettem főni, Na itt rontottam el, hogy azt a fránya barna rizst nem tetem bele, csak kb 2o perc múlva, mivel gondoltam, had főljön jól meg a káposzta, holott, tudnom kellett volna, hogy ez puha káposzta, mivel a saját savanyítás, semmiféle mű tartósított, keményítőt, fehérítőt nem tartalmaz!
A gomba múltkori gombafeldolgozás során került készen a hűtőbe, fűszeres, elősütött kész pörköltszerű.így a rizzsel együtt ment a káposztához, majd közel fél órán át főztem még, és teff lisztes, kukoricalisztes, paprikakrémes rántást készítettem rá, és azzal sűrítettem, de a rizs inkább aldente volt mint puha,
Vacsorára rizspehely volt kókuszreszelékkel,sima tejjel felöntve. Egy órán át állt a tejben, addig a pehely megszívta magát és kész baba papi volt.