Reggelire hagymás tojásrántotta volt, gyors, "véletlen" morzsakenyérrel, Eredetileg egy serpenyős lapkenyeret, palacsintaszerűséget szerettem volna sütni, de valamiért, talán a sok víz miatt, nem maradt egybe, így egy lapos fakanál segítségével"törtem", és addig kevergettem, amíg azt nem éreztem, elég sült már :) Az alapanyagok kendermagliszt, víz, kendermagolaj, só volt.
Ebédre gombás, zelleres lecsó készült.
Az elkészítésben nem volt semmi különleges, a hagyományos mód készült, csak egy tojás nagyságú zellergumót kockáztam még hozzá. Ettől a kis zellertől, fura ízélményben volt részem, mert mivel kevés volt, így csak néha került a villára, de akkor bombaként robban a szájban, hiszen nem számítunk zeller ízre egy lecsó fogyasztása közben!
Vacsorára, olajos halat ettem, zöldségekkel.