Kaja - kúra

Kaja - kúra

Vannak napok amikor...

2017. március 18. - önismereti utazó

.. semmi sem úgy alakul, ahogyan szeretnénk,

A mai nap pont egy ilyen nap volt, Kora reggel a sütő beizzítva, ment a nagyüzem, menet közben arra gondoltam, hogy sok jó kis helyen is elfér, a forró sütőben két tepsi is megfér egymás társaságában, és már pakoltam is be a kiflikrumplikat, hogy sülten a szokásos reggeli formájában, vajjal, hagymával. és sós szalonnával karöltve kerüljön az asztalra.

Nem is volt semmi gond, a kétszersült mellett szépen megsültek a krumplik, de valamiért mégsem ízlett kedvenc reggelim, és sajna ez a "csalódás" délben is folytatódott.

Ebédre lecsót készítettem.

o_003_1.jpg

A mélyből, előre lepirított laska gomba került a paprika mellé, de most nem paradicsomlekvárral, hanem házi ketchuppal lett ízesítve. Nem tudom, lehet ez az oka, de most nem ízlett úgy, mint a múltkor. Pedig a kétszersült frissen roppanósan jó alapot adott, de maga a lecsó valamiért nem volt ízletes. Lehet a paprika mellett a laska nem kell úgy életre mint a barna csiperke?

Az ebéd is csalódást okozott, Nem is szólva a reggeli zsömléről, amiben dominánsan jelentkezett a kukorica íze, holott nem csak abból állt! A kétszersült  végül is enyhített a mai csalódások során, habár elhatároztam, hogy a lent visszább veszem, mert ő is uralkodik a többi liszt felett, pont mint a kukorica a zsömlében! .

Vacsorára ismét datolya volt, csak mert még maradt tegnapról egy pár darab.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandkura.blog.hu/api/trackback/id/tr7512348413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása