Reggelire a tegnapi kétszer roppanósom volt vajjal, és hagymás tojásrántottával, na meg jó kis házi savanyúsággal.
Ebédre babfőzelék készült, önmagával sűrítve, és pirított füstölt szalonnakockákkal,
A fagyos babot, forró paprikakrémes sós vízbe pár babérlevél, és fokhagyma társaságában készre főztem, A babot kétszer forró vízben átöblítettem, majd a felét botmixerrel kevés víz, és egy kockányi vaj kíséretében pürésítettem. Tálaláskor beleraktam pár kanál babot, megszórtam a sült szalonnakockákkal, és egy kis kendermagolajat locsoltam rá.
Vacsorára ismételten elbotoltam, A tegnapi kétszersültemre tejfölt tettem és tejjel lekísértem. Nagyon jól esett a tejfölös roppanós, és a tej olyan volt, mintha + cukor lenne benne...